17 augusti 2006

Ca Valli Koden

Konspirationer är grejen. Vi såg resultatet av en sådan i augusti, när Zvirre blev avstängd just som det såg som ljusast ut för HBK efter en tung vår (sommarens träningsmatcher inkluderade ju, hur ofattbart det än kan låta nu, en 4-0-seger mot Elfsborg). Utan sin defensiva klippa kapsejsade HBK och tog endast tre poäng av tolv möjliga i de fyra allswenska matcher avstängningen omfattade (dessutom: givetvis den fantastiska 0-3-förlusten i cupen mot Gefle. Vittnen tyckte sig se ett mystiskt ljussken etc.). Med Zvirre tillbaka i försvaret gjorde man processen kort med bottenkollegan Öster, och blickar än en gång uppåt, ur bottenträsket.

Det är alltså åter dags för swensk fotbolls Illuminati att agera.

Följande text beskriver konspirationen i detalj, och har tagits fram av en grävande journalist med HBK-sympatier (skribenten vill vara anonym), medelst telefonavlyssning, målmedvetet smygande runt MFF:s träningsanläggning och tjuvläsning av Buffalo Madsens e-post vid en internetterminal på 7-Eleven. Läs själv hans skakande berättelse nedan.

"Sveriges egen Moggi, han den där pompösa gubben i Malmö, ser HBK som ett hot mot Malmös tilltänkta dominans, eftersom HBK värvar klokt och på sikt, och har många unga, talangfulla spelare. Därför måste HBK ur allswenskan, så att MFF kan köpa spelarna till vrakpris. För att säkerställa att det blir så, skickar Sveriges egen Moggi sin lakej (Mattisson) till HBK, så att det verkligen är säkert att HBK åker ur. Det bästa beviset är ju att Mattisson går gratis, det hade aldrig den så slängda i försäljningar, Moggis hantlangare Borg, gått med på. Men nu, när han ser den framtida vinsten i form av billiga spelare när hans utsända lakej spelat ned HBK i superettan, går han med på det."

Det är skrämmande att se hur tydligt pusselbitarna faller på plats.

web statistic