05 juli 2006

Zvirre avstängd i en månad

HBK:s omutlige mittback Tomas Zvirgzdauskas, älskad av oss och hatad av motståndare, domare och förbund, stängs av i en månad efter tumultet under träningsmatchen mot Brage. Dalmasarnas anfallare, som tydligen inte följer den allsvenska fotbollen, hamnade i gruff med Tomas, fick ont och fick till slut så ont att han fick uppsöka läkerhjälp. Prognosen löd: enkel hjärnskakning. Enligt liberala Falu-Kuriren orsakades anfallarens onda av en hård närkamp, enligt deras socialistiska kollegor rörde det sig dock om en serie "snabba jabbar" från vår käre litauers sida.

Be that as it may - det är fan inte ofta vi ser en en månad lång avstängning dömas ut i Sverige. Zvirre missar nu fyra allsvenska matcher, bland dem mötet med ett sargat IFK nästa helg. Men ett blodfattigt Blåvitt ska vi å andra sidan kunna banka smutsen ur ändå.

2 Comments:

At 06 juli, 2006, Anonymous Anonym said...

Som redan konstaterats är Zvirre-avstängningen det bästa som drabbat HBK sedan Prahlen. En perfekt ursäkt (gärna med lite konspiratoriska förtecken) när Halmstads finest kvalspelar mot ÖSK i oktober.

 
At 06 juli, 2006, Blogger Vurre said...

"Det går inte att skriva kommentarer på din blogg", meddelar de i telefon med gråten i halsen. Nu har Vurre gått igenom inställningarna här och nu borde det funka. Så tro inte att ni inte får - glada tillrop såväl som griniga MFF-kommentarer är välkomna på Wurstjugend. It's not a democracy - it's wurstocracy. And I'm the wurst-tator.

 

Skicka en kommentar

<< Home

web statistic